Miért is válasszunk gerendaházat?

TERÜLET MEGTAKARÍTÁS: A kisebb keresztmetszetű szerkezetnek köszönhetően, a hagyományos falazatú építményekhez viszonyítva jelentős építési terület takarítható meg. ( Pl: 100nm-es téglaépülethez képest plusz 6-8 nm területhez jutunk)


GAZDASÁGOS A többi építőanyaghoz képest a fa a legjobb hőszigetelő. számítási és tapasztalati értékek alapján közel 40% fűtési energia takarítható meg a hagyományosan épített társaikéhoz képest. Nem a falakat, hanem a lakótér levegőjét melegítjük, ezzel energiát nyerünk!


Könnyű Beépíthetőség: A különböző vezetékeket komolyabb vésési és helyreállítási munkák nélkül lehet elhelyezni. A száraz építési technológia lehetővé teszi a gyors, és precíz munkavégzést . a gerendaházakban végzet gépészeti munkák egyszerűbbek a hagyományos technikával épülő házakénál, falbontást, vésést, vakolást nem igényelnek.


JÓ ÉPÜLET KLÍMA: A faépületeket könnyű felfűteni. A hagyományos épületeknél először a nagy hőtehetetlenségű falakat kell felmelegíteni mielőtt a szoba, elérné a kívánt hőfokot, addig a faház gyorsan átmelegszik. bármilyen fűtési rendszer beszerelhető.


KÉNYELEM: A gerendaházak a legmagasabb kényelmet biztosítják. A tömör fának köszönhetően ezek az épületek, utánozhatatlan érzést, hangulatot teremtenek.


GYÁRTÁS: A saját gyártástechnológia biztosítja a minőséget. Minden gerendaházat számítógéppel tervezünk meg. A faanyag a számítógép által vezérelt gépsorokról már, az összeszereléshez szükséges méretekkel rendelkezik. Hosszú, gondtalan életünk egyik titka: a jó minőséget biztosító faanyag előkészítés.

További érvek

RÖVID ÉPÍTÉSI IDŐ (1,5-3 hónap) A magas szintű előregyártás lényegesen lecsökkenti az építési időt. az év bármely szakaszában felépíthető.·


BIZTONSÁGOS, mert a gerenda -és rönkházak vetekednek a kőépületek stabilitásával, földrengés szempontjából, pedig állékonyságuk meghaladja a kőépületét.


ÖKOLÓGIAI SZEMPONTBÓL: A fa építési nyersanyagokat takarít meg. Gyártás során nem szabadulnak fel káros anyagok, és teljesen, azaz hulladék nélkül feldolgozható.


KALKULÁLHATÓ KÖLTSÉGEK, mert ajánlatunkat adott műszaki tartalommal, határozott időre, fix áron adjuk.


A FA LÉLEGZIK: A fa szerkezete nyitott a pára felvételére és leadására. A gerendafalak szabályozzák a belső tér páratartalmát. Az allergiás panaszokkal küzdőknek, a legjobb megoldás, a tiszta, szabályozott levegő.·


A FA MINT IDEÁLIS ÉPÍTMÉNY : A többi építőanyaghoz képest a fa rugalmasságban, szerkezeti tulajdonságaiban felül múlja a többi építőanyagot.


ELŐREGYÁRTÁS: Saját üzemünkben ellenőrzött gyártástechnológiával ideális gyártási viszonyok biztosításával, az időjárási körülmények kizárásával pontos, precíz munkát lehet végezni. A gépészeti terveket már a ház összeszerelésekor figyelembe vesszük, ennek megfelelően illesztjük össze az elemeket.

Sobi2

Ön nincs bejelentkezve

Készíthet új bejegyzést, de a továbbiakban már nem szerkesztheti.

Új bejegyzés hozzáadása

Minden * jellel megjelölt mező kötelező.

 
 
 
 Ötlet
 Ötlet
 Ötlet
 Ötlet
 Ötlet

Válasszon egy kategóriát!

Ezt a bejegyzést legfeljebb 5 kategóriában helyezheti el

Kategóriák

Kategória leírás:

 


Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds